Onnenrinteen Hoivakoti - Tehostettua ja tuettua palveluasumista

   

Ohjelma

Ympäröivä luonto ja viereinen Oulujoki luovat ainutlaatuiset ja hienot puitteet erilaiselle toiminnalle ja ohjelmalle Onnenrinteellä. Panostamme ohjelmaan ja kannustamme asiakkaitamme aktiiviseen ja onnelliseen arkeen kanssamme. Laulamme ja soitamme yhdessä päivittäin ja pelaamme erilaisia pelejä. Mahtavat ulkoilureitit ja grillauspaikat houkuttelevat ulkoilemaan yhdessä. Meillä käy myös vieraita, joiden kanssa viihdytään erilaisissa ohjelmanumeroissa. Meillä asiakkaat voivat viettää aikaa itselleen mieluisissa harrasteissa. 

 

  

Eläintenhoito

Onnenrinteellä on oma terapiakoira Justiina viihdyttämässä asukkaita ja tuomassa ilon hetkiä. Onnenrinteen Onnenkodin kesähuoneessa on ihana akvaario, jonka kaloja ja kasveja on mukava katsella. Meillä on myös kaksi marsua, Milja ja Marsipaani, joiden touhut ihastuttavat kaikenikäisiä. Monella meistä on ollut kotieläin ja on mukava, kun eläinten kanssa touhuilua voi jatkaa, vaikkei omaa eläintä voisi enää omistaakaan. Eläinten hoito on myös mukava yhteinen aktiviteetti, kun vaikkapa lastenlapset tulevat vierailulle. Mummin ja papan kanssa on kiva käydä syöttämässä ja hoitamassa kotieläimiä.

 

Kalastus ja veneilyhetkiä

Molempien hoivakotiemme vierestä virtaava Oulujoki luo mahtavat puitteet virkistäytymiselle, kalastukselle ja veneilylle. Muhoksen Onnenrinteellä on käytössä vene, jolla pääsee soutelemaan, tai kalastamaan joelle. Myös rannassamme voi kalastaa ja jos kalaonni suosii, valmistamme mielellämme kalasaaliinne haluamallanne tavalla ruoaksi. 

 

Harrasteet

Meillä Onnenrinteellä on mahdollista harrastaa monenlaista toimintaa, kuten liikuntaa, ulkoilua, käsitöitä, mattojen kudontaa, neulontaa, askartelua, leivontaa sekä ruoanlaittoa ja ompa meillä oma verstashuonekin, jossa voi käydä tekemässä erilaisia puutöitä. Laulamme ja soitamme sekä nautimme yhteisistä levyraadeista. Lisäksi järjestämme päivätansseja, joissa meillä on elävää musiikkia. Meillä on iso valikoima niin kirjoja kuin musiikkiakin. Onnenrinteellä myös lauletaan yhdessä pianon säestyksellä. Onnenrinteen Ainolassa Oulun keskustan läheisyys upeine palveluineen mahdollistaa monenlaiset elämykset. 

 

Ruokapalvelut

Onnenrinteen ateriapalveluiden myötä pääset nauttimaan monipuolisesta ja maukkaasta ruoasta oman maun mukaan. Onnenrinteen keittiöllä tehdään itse ruokaa laadukkaista raaka-aineista. Joka päivä meillä on tarjolla mahtava ruoka, joka on todella maittavaa. Meillä ruokaillaan rauhassa ja nautitaan samalla yhdessäolosta. Ruokalistamme myös muuntuu asiakkaiden toiveitten mukaan. Meillä on ruoka aina tarjolla, jokaisen rytmiin sopivasti.

Meille voi tulla vaikka koko suku syömään yhdessä niin arkisin kuin juhlinakin. Onnenrinteellä juhlitaan synttäreitä ja muita tapahtumia yhdessä. Käymme myös yhdessä piknikeillä ja vaikka lounaalla torilla, meillä eletään ja nautitaan hyvästä seurasta yhdessä. Kannattaa tulla kokeilemaan!

 

Kesähuone

Onnenrinteen Päivärinteen hoivakodissa iloitaan kesäisissä tunnelmissa läpi vuoden. Virikkeellinen kesähuone tuo kesäisen tunnelman ympäri vuoden. Täällä voit nauttia luonnosta, maisemista, suihkulähteen äänistä. Kesähuoneen asukkaat, kaksi marsua, Marsipaani ja Milja, ovat iloista katseltavaa ja hoidettavaa. Marsujen seura tuo iloa ja hauskuutta. Iloa tuo myös iso akvaario, jonka elämää on mukava katsella ympäri vuoden. Myös lapset ihastuvat tähän tilaan, täällä on mukava yhdessä mummujen ja pappojen kanssa viettää aikaa. 

 

Lasten leikkihuone

Onnenrinteen ihanuus on lasten leikkipaikat sekä ulkona että sisällä. Lapset pääsevät ihmettelemään myös kotieläimiä. Näin vierailu isovanhempien luokse on mukavaa ja meillä voidaan puuhastella kaikkea kivaa yhdessä.

 

Hyvinvointipalvelut

Onnenrinteellä on saatavilla erilaisia terapiapalveluita, mm. fysio- ja toimintaterapeutti, muistihoitaja, hieroja, käsi/jalkahoitaja sekä kosmetologi,  kampaaja/parturi. 

 

Kuljetuspalvelut

Järjestämme tarvittaessa kuljetuksen Onnenrinteelle. Jos tarvitset kuljetusta, olet sitten asiakas tai omainen, niin mielellään autamme. Tarvittaessa hoidamme kuljetuksen myös omaishoivan vapaiden ajaksi. Autamme myös muutossa Onnenrinteelle.