Onnenrinteen Hoivakoti - Tehostettua ja tuettua palveluasumista

Onnenlomalla voi virkistäytyä ihanassa seurassa ja aktiivisessa ympäristössä, jossa kunnioitetaan jokaisen yksilöllisiä toiveita ja tarpeita.

Onnenlomalla on ainutlaatuinen mahdollisuus tulla yksin tai yhdessä puolison tai ystävän kanssa meille tutustumaan ja saamaan ihanan palvelukokemuksen. Onnenlomalla voimme tehdä tarvekartoitusta hoitotarpeisiin, jolloin voimme palvella samalla kertaa tai seuraavalla kerralla taas enemmän. Onnenlomalle voi tulla yhdessä myös omaishoidettavan kanssa ja saada kuitenkin samalla aikaa omiin harrasteisiin. Meillä saa niin lomaa, hoivaa, huolenpitoa kuin onnellisia hetkiäkin!

Onnenlomalla nautitaan ja tutustutaan uusiin ihmisiin. Onnenlomalla saat ihanaa ja terapeuttista tukea keskusteluissa. Ruokapalvelu on käytössä 24h vuorokaudessa ja pääset nauttimaan ihanasta ruoasta, joka luonnollisesti sisältyy lomaan. Meillä käydään yhdessä torilla, teatterissa ja muissa tapahtumissa. Mahtavat ulkoilupuitteet ja Oulujoen läheisyys mahdollistavat niin ulkoilun, uimisen ja kalastamisen lähimaastossa.

Mitä sinä haluaisit lomaltasi?

Yksilöllisesti suunnittelemme yhdessä lomallesi ohjelmaa omien ajatustesi ja mieltymyksiesi mukaan. Meillä nautitaan lomasta!

Soita pian ja varaa aika lomalle! Meiltä saa myös lahjakortteja, jos haluat yllättää lähimmäistäsi Onnenlomalla! 

p.050 4339549 Lilli Kirjava

 

Hinnat:

Onnenloma 132€/vrk. Lomavuorokauteen voi käyttää myös omaishoiva/tuntitoiminta/päivätoimintaseteleitä.