Onnenrinteen Ainolan Hoivakoti - Tehostettua ja tuettua palveluasumista

    

Meille pääsee muuttamaan vaikka heti! Ota pian yhteys ja varaa paikkasi meille!

 

Laadukas Onnenrinteen Ainolan hoivakoti sijaitsee Oulun keskustan välittömässä läheisyydessä rauhallisen ja kauniin Ainolan puiston reunalla Oulujoen rantamaisemissa. Onnenkoti tarjoaa hoivapaikan niin lyhyeen kuin pidempiaikaiseenkin asumiseen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme mahdollistaa yksilöllisen hoivan ympäri vuorokauden, ja aina kun siihen on tarve.

Onnenrinteen Onnenkoti Ainola on myös hoivapaikka, jonne hoivaa tarvitsevan puoliso voi muuttaa yhdessäoloa jatkamaan. Meillä voitte asua pysyvästi tai vain hetkellisesti esimerkiksi omaishoitajan vapaiden ajan.

Ainolassa on paikkoja myös tuettuun palveluasumiseen, jolloin tarvittavien palvelujen määrä voidaan yksilöidä asiakkaan tarpeen mukaan.

Ainolassa on kolme kotia, koti kuudennessa, viidennessä ja neljännessä kerroksessa.

Tutustu virtuaalimallilla Ainolan huoneisiin:

 

  

 

Ainolassa on tyylikkäät ja rauhalliset yhteiset tilat kauniissa Ainolanpuiston ja Oulujoen rannan maisemissa. 

 

Ainolassa on yhtenäiset tilat oleskeluun ja ruokailuun. Onnenrinteen olohuone houkuttelee yhteisiin ajanvietteisiin aamusta iltaan. Olohuoneessa lauletaan, pelataan, harrastetaan ja rupatellaan. Ikkunoista siintää kaunis Ainolan puistomaisema sekä joen rantamaisema. Olohuoneessa jutellaan ja rupatellaan yhdessä kotoisassa tunnelmassa. Ainolan ruokailuhetket ovat mukavaa yhdessäoloa herkullisen ruoan parissa. Ruokailutila on suuri, täällä mahtuu syömään isompikin porukka yhdessä. Ainolassa kokoonnutaankin aina yhdessä kiireettömiin ruokailuhetkiin. Ainolassa ruokailuhetket ovat aina juhlaa. Tila sopiikin hyvin vaikka yhteisiin ruokailu- ja juhlahetkiin oman perheen ja läheisten kanssa.

 

Onnenrinteellä ruoka on laadukasta ja ruoan toimittajan laatukriteerit ovat korkeat. Laadukas ja maittava ruoka on saanut asiakkailta ja omaisilta hyvää palautetta. Arvostamme ruokatoimittajamme kotimaisuusastetta ja monipuolista valikoimaa. Kuuntelemme asiakkaitamme ja haluamme tarjota heille parasta.

   

   

 

Onnenkoti Ainolassa on todella tyylikkäät ja kodikkaat tilat. Asiakkaiden huoneet ovat tilavia ja valoisia. Huoneet ovat ilmastoituja, jolloin myöskään kesäisin ei kuumuus pääse yllättämään. Yksin muuttava saa yhden hengen huoneen, jossa on täysin varusteltu vessallinen kylpyhuone. Huoneissa on valmiina hyvin säilytystilaa sekä lukolliset kaapistot. Huoneet on sisustettu tyylikkäästi sisustusarkkitehdin suunnitelmien mukaan. Huoneissa on aina valmiina kaapistot, peilipöydät sekä valaistus. Asiakas saa sisustaa asunnon omilla huonekaluilla oman maun mukaan, mutta voimme myös sisustaa valmiiksi. Asiakkaalla on mahdollisuus saada myös seniori-, hoiva- tai sairaalasänky tarpeen mukaan. Lyhytaikaisessa hoivassa/intervallihoivassa/ kuntoutuksessa/ lomalla huoneet ovat aina sisustettuja valmiiksi liina- ja lakanavaatteineen.

 

  

  

Esimerkkikuvia yhden ja kahden hengen huoneista. Huoneet on mahdollista sisustaa myös itse omilla huonekaluilla. 

Pariskunnat voivat valita itselleen huoneeksi kahden hengen huoneen kylpyhuoneella tai tilavamman kahden erillisen huoneen kokonaisuuden. Tällainen kokonaisuus sopisi hyvin myös ystävyksille tai vaikka sisaruksille. Huoneet siistitään päivittäin. Samoin vaatteiden pesu ja huolto tehdään päivittäin. Huoneet on myös varustettu hälytyskytkimellä.

 

 

 

Onnenrinteellä vietetään juhlia eri teemojen hengessä. Lasten esitykset ovat mieluista ohjelmaa. (kuvat Onnenrinne Päivärinne)

Onnenrinteellä vietetään iloisia juhlia eri teemojen merkeissä. Juhliin valmistaudutaan yhdessä ja niihin toivotetaan tervetulleeksi myös lähimmäiset. Onnenrinteen lomien yhteydessä pääsee nauttimaan juhlista eri teemoilla. Onnenrinteellä lomalla nautitaan ja rentoudutaan. Huomioimme myös vierailevat lapset ja heidän tarpeensa. Luomme asiakkaillemme ja omaisille ainutlaatuiset, virikkeelliset puitteet yhdessäoloon. Meillä viihtyvät myös vieraat. Omaiset voivat vierailla Onnenrinteellä oman aikataulunsa mukaisesti ja halutessaan vaikkapa yöpyä meillä.

 

  

Merkkipäivien juhlistaminen on tärkeä tapahtuma asukkaiden ja lähimmäisten kesken (kuvat Onnenrinne Päivärinne).

Onnenrinteellä merkkipäivät ovat iloisia tapahtumia päivänsankareille. Juhliin osallistutaan yhdessä ja lähimmäisten kanssa. Merkkipäivät ovatkin kaikille tärkeä tapahtuma, jossa juhlitaan yhdessä.

 

  

Onnenrinteellä on mahdollista harrastaa niin sisällä kuin ulkonakin monenlaisia puuhia (kuvat Onnenrinne Päivärinne).

Onnenrinteellä voi harrastaa monenlaista omien mieltymysten mukaan. Päivittäin Onnenrinteellä on virikkeellistä ohjelmaa, tekemistä ja liikkumista. Onnenrinne Ainolassa on kaikki keskustan palvelut lähellä myös virikkeelliseen ja kulttuurelliseen viriketoimintaan. 

 

  

Retkillä on kiva käydä yhdessä!

Onnenrinteellä tehdään yhdessä retkiä ja osallistutaan erilaisiin tapahtumiin. Retkillä päästään näkemään ja kokemaan uusia asioita ja nautitaan elämästä. Elämä on retki, joka jatkuu määränpäästä seuraavaan.

 

 

 

  

Onnenrinteen upea henkilökunta koostuu moniosaajista.

Meidän upea ja ammattitaitoinen henkilökunta, jossa on sekä miehiä että naisia ovat koko ajan valmiina antamaan kaikkensa asiakkaiden hyvinvoinnin ja terveyden puolesta ympäri vuorokauden. Asiakkaitamme palvelee niin sairaanhoitajat, lähihoitajat, avustajat, muistihoitaja, fysioterapeutti, kampaaja, jalkahoitaja, kosmetologi kuin muutkin alan ammattilaiset. Kasvatamme osaajien määrää palveluksessamme koko ajan. Lääkäri käy Ainolassa viikottain ja pyrimme hoitamaan asiakkaamme kodissamme. Asiakkaan laboratoriokokeet pyritään myös ottamaan kodissa, jolloin asiakkaan ei tarvitse liikkua kodistaan tämän vuoksi. Lääkärin konsultaatiopalvelu on käytössä tarvittaessa joka päivä. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme on aina palveluksessanne - niin hoivaan kuin päivittäisiin askareisiinkin liittyen. 

 

 

  

Onnenrinteellä nautitaan elämästä!

 

Onnenrinteellä on aina pilkettä silmäkulmassa.

Meillä on onni asua ja elää! Tervetuloa meille asumaan!

Sovi esittely paikanpäälle!

 

Soita pian ja varaa paikka pysyvään asumiseen tai intervallihoivaan palvelujohtaja Lilli Kirjavalta, puh. 050-433 9549.