Asuminen

Onnenrinne
Ainola

Ainolan puiston laidalla Oulun keskustan kupeessa sijaitseva Onnenrinne Ainola tarjoaa hoivapaikan pidempiaikaiseen asumiseen tai omaishoitajan vapaiden ajaksi. Onnenrinne Ainolaan pääsee muuttamaan myös yhdessä.

Vapaita paikkoja: 1

Tietoa Ainola-kodista:

Kolme toimivaa kotia

Onnenrinne Ainolassa on esteettömät kodit neljännessä, viidennessä ja kuudennessa kerroksessa. Asuntojen pohjakuvista ja virtuaalimalleista saat hyvän kuvan tiloistamme. 

Kaunis vanhuus upeassa ympäristössä

Sykähdyttävän kaunis Ainolan puisto Oulun jokisuistossa avautuu Ainolan ikkunoista. Meillä on helppo poiketa vierailulla kaupungista tai tulla vaikka kauempaa yökylään julkisilla välineillä.

Onni pirskahtelee olohuoneessa

Kodikas olo- ja ruokailutila on Onnenrinteen sydän. Siellä vietetään yhteistä aikaa, pelaillaan, harrastetaan, lauletaan ja vaihdetaan kuulumisia. Tila sopii hyvin myös läheisten kanssa pidettäviin juhla- ja ruokailuhetkiin.

Toimivat asunnot

Onnenrinne Ainolan valoisat ja ilmastoidut huoneet on rakennettu ikäihmisten kannalta toimiviksi. Esteettömät, turvalliset ja viihtyisät huoneet siistitään päivittäin.
Yksin muuttava saa yhden hengen huoneen, jossa on oma täysin varusteltu wc/kylpyhuone. Pariskunnille on saatavana esimerkiksi kahden hengen huoneisto kylpyhuoneella. Kahden erillisen huoneen kokonaisuus sopii taas esimerkiksi sisaruksille tai ystävyksille.

Tyylikkään turvallista asumista

Asunnon saa valmiiksi sisustettuna tai sen voi sisustaa omien mieltymystensä mukaan. Asiakkaalla on mahdollisuus saada tarpeensa mukainen sänky: seniori-, hoiva- tai sairaalasänky.
Huoneissa on mukavasti säilytystilaa ja lukolliset kaapistot. Upeat puistonäkymät ja sisustusarkkitehdin suunnittelema yleisilme kruunaavat kokonaisuuden.

Lyhytaikaisessa hoivassa, intervallihoivassa, kuntoutuksessa tai omaishoitajan lomakäytössä huoneet ovat valmiiksi sisustettuja liina- ja vuodevaatteineen.

Aktiviteetit

Elämästä voi nauttia Onnenrinteellä aktiivisesti ja omien mieltymystensä mukaan. Ainolassa on päivittäin virikkeellistä ohjelmaa, toimintaa ja tekemistä liikunnasta lauluhetkiin ja retkistä rupattelutuokioihin. Myös vaihtelevat teemajuhlat valmisteluineen tuovat touhua ja tunnelmaa, näihin toivotamme tervetulleiksi läheisetkin. Lisäksi Ainolasta on lyhyt matka keskustan kulttuuritarjonnan pariin.

Vierailut

Omaiset voivat vierailla Onnenrinteellä omien aikataulujensa mukaan. Ainolassa on otettu huomioon myös perheen pienimpien viihtyminen ja tarpeet. Tiloissamme voi järjestää juhlia ja läheisten yhteys asukkaaseen pysyy muutenkin helposti yllä. Tarvittaessa omaiset voivat yöpyä Ainolassa.

Asukkaaksi Onnenrinteelle?

Varaa esittelykäynti alla olevalla lomakkella. Tervetuloa tutustumaan Onnenrinteen tiloihin, toimintaan ja ihmisiin!

Esittelykaynti

Olen kiinnostunut

Onnenrinne Ainola, Oulu

Onnenrinteen Ainola, Nahkatehtaankatu 1, 90130 Oulu

Päivi Oja

Palveluesimies
050 472 6797
paivi.oja@onnenrinne.fi

Ainola 4. kerros

Hoitohenkilökunta
p. 050 550 4229

Heli

Vastaava hoitaja
050 550 0340

heli.niemi@onnenrinne.fi

Ainola 5. kerros

Hoitohenkilökunta 24/7
p. 050 471 3599

Katri

Vastaava sairaanhoitaja
050 574 3599
katri.siltakoski@onnenrinne.fi

Ainola 6. kerros

Hoitohenkilökunta 24/7
p. 050 471 3596

Päivi

Vastaava sairaanhoitaja
050 472 6797
paivi.oja@onnenrinne.fi