Ajankohtaista

09.04.2020
Onnenrinteen hoivakotien tilanteesta ja käytännöistä korona-pandemian aikana

Hyvä Onnenrinteen asiakas ja asiakkaan omainen!

Haluamme kertoa Onnenrinteen hoivakotien tilanteesta ja käytännöistä korona-pandemian aikana.

Olemme tehneet pandemian alusta asti yhteistyötä paikallisten viranomaisten kanssa, joita ovat Oulun kaupungin ja Muhoksen kunnan vanhustyön viranomaiset, Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri ja Aluehallintovirasto. Sosiaali-ja terveysministeriön ohjeistukset tulevat meille myös näiden viranomaisten kautta.

Oulun kaupungin ohjeistuksen mukaan olemme nyt siirtyneet seuraavan tason suojautumiseen. Jokainen Onnenrinteen työntekijä käyttää nyt mm. nenä-suusuojusta työvuoron aikana. Myös muut suojaimet, kuten suojahanskat ovat käytössä. Tällä pyrimme suojaamaan asiakkaitamme. Suojaimia meillä on omassa varastossa ja tämän lisäksi teemme yhteistyötä Oulun kaupungin kanssa – suojaintilanne on tällä hetkellä hyvä.

Suomen hallitus on 16.3.2020 linjannut:

”Kielletään vierailut vanhusten ja muiden riskiryhmien asumispalveluyksiköissä.

Kielletään ulkopuolisten vierailut hoitolaitoksissa, terveydenhuollon yksiköissä ja sairaaloissa pois lukien tapauskohtaisesti arvioiden kriittisesti sairaiden ja lasten oireettomat läheiset, saattohoidossa olevien läheiset sekä puoliso [...] ”

Hoivakoteihin on asetettu vierailukielto viranomaisen määräyksestä tartuntatautilain määrittelemällä tavalla.

Vierailukielto koskee kaikkia ulkopuolelta tulevia omaisia ja toiminnan harjoittajia, joiden ei ole välttämätöntä tulla hoivakoteihimme. Välttämättömästä tarpeesta hoitava lääkäri tekee arvion, esim. fysioterapiakäynnistä.

Saattohoidossa olevilla omaisilla on vierailuoikeus. Heidän tulee käyttää suojaimia henkilökunnan ohjeistamalla tavalla.

Emme voi ottaa nyt vastaan asiakkaille tuotuja ruoka/herkkutoimituksia. Hoivakodeissa tarjotaan normaalisti päivän ateriat ja välipalat, myös herkkuja. Asiakkaamme voivat ruoan puolesta hyvin!

Henkilökunta on ohjeistettu toimimaan siinäkin tapauksessa, että hoivakodissa vahvistetaan korona-tapaus. Palvelujohtajamme Lilli Kirjava johtaa ja valvoo hoivatyötä.

Suojaat parhaiten itsesi, läheisesi, työkaverit ja meidän asiakkaat – noudattamalla ohjeita. Selviämme tästä parhaiten toimimalla johdonmukaisesti yhdessä.

Voimia kaikille tässä kuormittavassa tilanteessa. Koitetaan pysyä terveinä!

Muhoksella 9.4.2020

Lilli Kirjava, palvelujohtaja
Harri Puolitaival, toimitusjohtaja

11.03.2020
Onnenrinteen hoivakodeissa vierailukielto

ONNENRINTEEN HOIVAKODEISSA VIERAILUKIELTO

Arvoisa omainen tai asiakkaamme läheinen. Koska koronavirus uhkaa laajentua epidemiaksi Suomessa, haluamme suojata asiakkaidemme terveyden ja otamme ennaltaehkäiseväksi toimenpiteeksi vierailukiellon palvelukoteihimme. Vierailukielto on ehdoton ja koskettaa kaikkia. Perumme myös kaikki yhteiset tapahtumat. Vierailukielto on voimassa toistaiseksi. Voitte olla yhteydessä hoitajiin ja soittaa läheisillenne vointitiedusteluja.

Onnenrinteen hoivakodeissa EI OLE todettu koronavirusta, vaan tämä on varotoimenpide.

Lisätietoja antaa Onnenrinteen palvelujohtaja Lilli Kirjava, puh. 050-4339 549 tai lilli.kirjava@onnenrinne.fi.

15.01.2019
Onnenrinteen Ainola-kotiin pääsee Oulun kaupungin palvelusetelillä

Tervetuloa tutustumaan ja varaamaan paikka Ainola-kotiin Oulun keskustan välittömään läheisyyteen!

Ainola-kodissa on paikkoja tehostettuun palveluasumiseen sekä yksin muuttaville että pariskunnille!

Soita ja sovi tutustuminen!

Ota yhteyttä:

Palvelujohtaja Lilli Kirjava, lilli.kirjava@onnenrinne.fi

+358 50 433 9549

  

29.10.2018
Onnenrinteen omaisten ilta pe 16.11.

ONNENRINTEEN OMAISTEN ILTA

pe 16.11. klo 16 alkaen

Tarjolla joulupuuroa ja torttukahvit sekä jouluista ohjelmaa.

Tervetuloa!

Tarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumaan ennakkoon:

Kanervan (2. krs) puh. 050-3371 402

Neilikan (4. krs) puh. 050-3319 379

 

15.10.2018
Avoimet ovet olivat menestys!

Onnenrinteen Ainolan lauantaiset avoimet ovet olivat jättimenestys. Uudet tilamme Oulun keskustassa houkuttelivat paikalle noin 150 Onnenrinteen toiminnasta kiinnostunutta vierailijaa. Kakkukahvien lomassa tutustuttiin toisiimme ja upeisiin tiloihimme. Avaamme Onnenrinne Ainolan ovet marraskuussa, ja vielä on paikkoja vapaana! Varaa omasi palvelujohtaja Lilli Kirjavalta, puh. 050-433 9549 tai sähköpostitse lilli.kirjava@onnenrinne.fi. Järjestämme myös yksityisesittelyjä sopimuksen mukaan!

20.09.2018
Kiitos messuvieraille ja onnittelut arvonnan voittajille!

Kiitos kaikille, jotka vierailitte osastollamme Elä & Nauti 50+ -messuilla! Lauantain arvonnassa onni suosi Eila Kinnusta Oulusta, ja sunnuntain onnellinen voittaja oli Pirkko Sarriola Oulusta. Palkinnot on toimitettu voittajille. 

19.03.2018
Lilli Kirjava on aloittanut Onnenrinteellä palvelujohtajana

Meillä on suuri ilo saada Lilli Kirjava meille uudeksi palvelujohtajaksi. Lillillä on vahva ja pitkä kokemus alalta. Lillin ihana terapiakoira Justiina tulee viihdyttämään asiakkaitamme Onnenrinteellä. Tervetuloa Onnenrinteelle Lilli ja Justiina!