Asuminen

Onnenrinne
Lasaretinsaari

Ainolan puiston laidalla Oulun keskustan kupeessa sijaitseva Onnenrinne Lasaretinsaari tarjoaa hoivapaikan pidempiaikaiseen asumiseen tai omaishoitajan vapaiden ajaksi. Onnenrinne Lasaretinsaareen pääsee muuttamaan myös yhdessä.

Vapaita paikkoja: 1

Kaunis vanhuus upeassa ympäristössä

Huoneesta avautuvat upeat maisemat Oulujoelle ja Oulun keskustaan. Meillä on helppo poiketa vierailulla kaupungista tai tulla vaikka kauempaa yökylään julkisilla välineillä.

Onni pirskahtelee olohuoneessa

Kodikas olo- ja ruokailutila on Onnenrinteen sydän. Siellä vietetään yhteistä aikaa, pelaillaan, harrastetaan, lauletaan ja vaihdetaan kuulumisia. Tila sopii hyvin myös läheisten kanssa pidettäviin juhla- ja ruokailuhetkiin.

Toimivat asunnot

Onnenrinne Lasaretinsaaren valoisat ja ilmastoidut huoneet on rakennettu ikäihmisten kannalta toimiviksi. Esteettömät, turvalliset ja viihtyisät huoneet siistitään päivittäin.
Yksin muuttava saa yhden hengen huoneen, jossa on oma täysin varusteltu wc/kylpyhuone. Pariskunnille on saatavana esimerkiksi kahden hengen huoneisto kylpyhuoneella. Kahden erillisen huoneen kokonaisuus sopii taas esimerkiksi sisaruksille tai ystävyksille.

Tyylikkään turvallista asumista

Asunnon saa valmiiksi sisustettuna tai sen voi sisustaa omien mieltymystensä mukaan. Asiakkaalla on mahdollisuus saada tarpeensa mukainen sänky: seniori-, hoiva- tai sairaalasänky.
Huoneissa on mukavasti säilytystilaa ja lukolliset kaapistot. Upeat puistonäkymät ja sisustusarkkitehdin suunnittelema yleisilme kruunaavat kokonaisuuden.

Lyhytaikaisessa hoivassa, intervallihoivassa, kuntoutuksessa tai omaishoitajan lomakäytössä huoneet ovat valmiiksi sisustettuja liina- ja vuodevaatteineen.

Aktiviteetit

Elämästä voi nauttia Onnenrinteellä aktiivisesti ja omien mieltymystensä mukaan. Lasaretinsaaressa on päivittäin virikkeellistä ohjelmaa, toimintaa ja tekemistä liikunnasta lauluhetkiin ja retkistä rupattelutuokioihin. Myös vaihtelevat teemajuhlat valmisteluineen tuovat touhua ja tunnelmaa, näihin toivotamme tervetulleiksi läheisetkin. 

Vierailut

Omaiset voivat vierailla Onnenrinteellä omien aikataulujensa mukaan. Lasaretinsaaresssa on otettu huomioon myös perheen pienimpien viihtyminen ja tarpeet. Tiloissamme voi järjestää juhlia ja läheisten yhteys asukkaaseen pysyy muutenkin helposti yllä. Tarvittaessa omaiset voivat yöpyä Lasaretinsaaressa.

Asukkaaksi Onnenrinteelle?

Varaa esittelykäynti alla olevalla lomakkella. Tervetuloa tutustumaan Onnenrinteen tiloihin, toimintaan ja ihmisiin!

Esittelykaynti

Olen kiinnostunut

Onnenrinne Lasaretinsaari, Oulu

Onnenrinne Lasaretinsaari, Kasarmintie 13 D , 90130 Oulu

Heli Piirala

Palveluesihenkilö

050 554 0755

heli.piirala@onnenrinne.fi

Anne Tegelberg

Asiakkuusjohtaja

+358 50 3398311

anne.tegelberg@onnenrinne.fi

Lasaretinsaari hoitajat 1.kerros

Hoitohenkilökunta,
p. 050 556 8809

Lasaretinsaari hoitajat 2.kerros

Hoitohenkilökunta,
p. 050 556 9949