15/05/2023

Kesän riemua Onnenrinteellä

Kesä on vihdoin saapunut ja nyt koittaa myös juhlien aika. Jokaisessa toimipisteessä järjestetään jokavuotiset kesäjuhlat, ja tänä vuonna Lasaretinsaari täyttää yhden vuoden!

Lasaretinsaaren toimipisteemme on toiminut jo kokonaisen vuoden ajan. Onnenrinteen henkilökunta on tehnyt upeaa työtä tarjotakseen laadukasta hoitoa ja tukea jokaiselle asukkaalle. Juhlimme tätä merkkipäivää yhdessä asukkaiden, heidän omaisten sekä henkilökunnan kanssa. Kesäjuhliin kuuluu muun muassa juhla-ateriat, musiikkiesityksiä ja monia muita iloisia yllätyksiä. Suuri kiitos kaikille, jotka ovat olleet mukana tekemässä tästä paikasta turvallista kotia ikäihmisille.

 

Ainolan ja Päivärinteen toimipisteissä järjestetään myös perinteiset kesäjuhlat. Nämä juhlat ovat loistava tilaisuus asukkaille ja heidän omaisilleen juhlia kesän saapumista. Ohjelmassa on muun muassa musiikkia, ulkoilua ja herkullisia kesäherkkuja. Näissä juhlissa korostuu yhteisöllisyys ja ilo, ja ne tarjoavat mahdollisuuden luoda uusia muistoja ja vahvistaa jo olemassa olevia yhteyksiä.

Toivotamme kaikille upeaa kesää täynnä iloa, lämpöä ja ikimuistoisia hetkiä. Olkaa läsnä ja luokaa yhdessä unohtumattomia muistoja. Tervetuloa käymään Onnenrinteellä!

Ystävällisin terveisin,

Onnenrinteen väki

Kesäjuhlien päivämäärät

 Lasaretinsaari 6.6 klo 15.00

Päivärinne 7.6.2023 klo 15:00

Ainola 14.6 klo 15.30

Ilmoitustaulu

Ajankohtaista

06/06/2023

Ilmoita epäkohdasta

Haluamme Onnenrinteellä toimia eettisesti kestävällä tavalla ja noudattaa lakeja ja säädöksiä liiketoiminnassamme. Olemme ottaneet käyttöön ns. Whistleblowing -kanavan, jonka kautta henkilöstömme, asiakkaamme, asiakkaan omainen tai muu sidosryhmään kuuluva voi tehdä nimettömän ilmoituksen epäillystä väärinkäytöksestä tai epäeettisestä toiminnasta. Kaikki ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti. 

 

Ilmoituskanavaa hallinnoi ulkopuolinen yhteistyökumppanimme, Whistleblower Partners. Järjestelmä ei ole yhteydessä Onnenrinteen tietojärjestelmiin eikä palvelun kautta välitetä mitään tunnistetietoja. Käytettävä palvelu täyttää EU:n whistleblower-direktiivin ja ilmoittajasuojelulain mukaisen anonyymin ilmoituskanavan vaatimukset.

(Kun klikkaat tekstiä, siirryt ulkopuolisen kumppanin hallinnoimalle sivulle)

Tilaa omaisen opas

Omaisen oppaasta löydät selkeät neuvot siihen, milloin hoivakotipaikan järjestäminen on ajankohtaista ja miten omaisen hoivakotipaikka käytännössä järjestetään.