Onnenkerho on täyden palvelun kerhotoimintaa ikäihmisille. Kerho on osa Onnenrinteen päivä- ja tuntitoimintaa ja siihen kuuluu virkistäytymistä, hoivaa ja yhdessäoloa.

Onnenkerhon ohjelmassa on mm. retkiä, ohjelmaa ja ulkoilua – hoiva ja ohjelma järjestetään asiakkaiden toiveiden mukaan. Ota yhteyttä ja varaa paikkasi Onnenkerhossa. Meillä nautitaan yhdessäolosta, elämästä ja elämyksistä turvallisessa hoidossa.

Varauskalenteri

Kenelle Onnenkerho on

Onnenkerhon tunti- ja päivätoiminta on kuntouttavaa, virkistävää ja iloista kerhotoimintaa kaikille ikäihmisille.

Tunti- ja päivätoiminnalla tuetaan ikäihmisten toimintakykyä ja samalla tuetaan ikäihmisen kotona selviytymistä mahdollisimman pitkään.

Onnenkerhoon voi tulla itsemaksavana ja/tai omaishoidonvapaan palvelusetillä. Onnenkerhossa on tilaa ja mukaan pääset nopeastikin.

Tervetuloa virkistäytymään onnellisten Onnenkerhoon!

Ohjelma ja hoiva toiveiden pohjalta

Onnenkerhon tunti- ja päivätoiminta järjestetään asiakkaiden toiveiden pohjalta. Onnenkerho on asiakkaita varten. Onnenkerhossa on monipuolista ohjelmaa ja toimintaa.

Onnenkerhossa vierailee erilaisia esiintyjiä, liikunta-alan ammattilaisia ja seurakunnan työntekijöitä yms., viihdyttämässä asiakkaita.

Onnenkerhossa tehdään monenlaisia kädentaitoja, leivotaan erilaisia leivonnaisia, bingoillaan ja pelataan sekä tanssitaan ja lauletaan. Onnenkerhossa ulkoillaan upeassa Oulujoen rannassa ja nautitaan upeista maisemista ja luonnon raikkaudesta.

Onnenkerhossa hoidetaan myös mielen ja kehon kauneutta. Vuoden eri juhlapäivät huomioidaan ja juhlitaan Onnenkerhossa. Lisäksi jokaisen asiakkaan nimipäivä- ja syntymäpäivä huomioidaan ja juhlistetaan.

Ystävällinen ja osaava henkilökunta avustaa tarvittaessa ruokailussa, lääkehoidossa, hygienianhoidossa ja muissa askareissa. Tarvittaessa erikseen on saatavissa myös sairaanhoitoapalveluita (esim. verenpaineen mittaus, verensokerin mittaus) koulutettujen hoitajien toimesta.

Onnenkerhossa nautitaan päivän aikana maittavat aamupala, lounas ja päiväkahvit.

Missä ja milloin

Onnenkerhon tunti- ja päivätoiminta järjestetään Lasaretinsaaressa (Kasarmintie 13) D-talossa upeassa miljöössä Oulujoen rannassa arkisin klo 8-16. Muut ajat sovittavissa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Meille on helppoa tulla!

Miten mukaan
Onnenkerhoon?

Ilmoittaudu mukaan Onnenkerhoon soittamalla Helille!
Samalla voitte kertoa toiveenne ja tarpeenne. Ilmoittautumiset Onnenkerhoon:

Heli Piirala
Palveluesimies
p. 050 5540 755
heli.piirala@onnenrinne.fi

Hinnasto

Kerhopäivä sisältää kaikille asiakkaille lounaan, välipalan/kahvit sekä ohjelman.

Kerhopäivä 50 € / kerta itsenäisesti toimiville asiakkaille

Päivätoiminta 120 € / kerta kun asiakas tarvitsee esimerkiksi suihkutuksen, lääkehoitoa tai muuta avustamista päivän aikana.

Asiakas voi hyödyntää omaishoidon vapaan palvelusetelin (120€/kerta tai 42€/h) tai maksaa käynnin myös itse.