Onnenrinteen Päivärinteen Hoivakoti - Tehostettua ja tuettua palveluasumista

Meille pääsee asumaan vaikka heti! Ota pian yhteys ja varaa paikkasi meille!

 

Laadukas Onnenrinteen Päivärinteen hoivakoti on ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen paikka Muhoksen Päivärinteellä. Meillä on Päivärinteellä kaksi kotia Neilikka ja Kanerva, jotka tarjoavat hoivapaikan niin lyhyeen kuin pidempiaikaiseenkin asumiseen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme mahdollistaa yksilöllisen hoivan ympäri vuorokauden, ja aina kun siihen on tarve.

Onnenrinteen Päivärinteen koteihin pääsee muuttamaan myös pariskunnat, vaikka vain toinen tarvisi hoitoa. Meillä yhdessäolo jatkuu sujuvasti. Meillä voi asua niin pysyvästi tai vain hetkellisesti esimerkiksi omaishoitajan vapaiden ajan.

Onnenrinteellä on paikkoja myös tuettuun palveluasumiseen, jolloin tarvittavien palvelujen määrä voidaan yksilöidä asiakkaan tarpeen mukaan.

 

 

Kuvassa kahden hengen huone parisängyllä.                Kuvassa yhden hengen huone seniorisängyllä.

 

Onnenkodissa on viihtyisät, remontoidut ja esteettömät tilat. Huoneeksi voi valita vessallisen yhden hengen tai pariskunnille tarkoitetun vessallisen kahden hengen huoneen. Huoneen voi sisustaa omilla huonekaluilla ja tavaroilla. Halutessasi voimme myös sisustaa huoneen asiakkaan maun ja tarpeen mukaan. Meiltä löytyy tavallisia parisänkyjä, yhden hengen sänkyjä, seniorisänkyjä ja moottorisoituja hoivasänkyjä aina tarpeen mukaan. Huoneissa on hyvin säilytystilaa. Wc-tilat huoneissa ovat uudet ja mahdollistavat esteettömän liikkumisen. Lyhytaikaisessa hoivassa/ intervallihoivassa huone on aina sisustettu valmiiksi asiakkaan tarpeiden mukaan. Huoneet siivotaan viikottain ja aina tarvittaessa. Samoin vaatteiden pesu ja huolto tehdään päivittäin ja aina tarpeen mukaan. Huoneet on myös varustettu hälytyskytkimellä.

 

 

Kuvassa ruokailutilan ensimmäinen huone                   Kuvassa ruokailutilan toinen huone

Onnenkodissa ruokailuhetket ovat mukavaa yhdessäoloa herkullisen ruoan parissa. Ruokailutila on suuri, täällä mahtuu syömään isompikin porukka yhdessä. Onnenrinteellä kokoonnutaankin aina yhdessä kiireettömiin ruokailuhetkiin. Onnenrinteen uudella puolella on vielä toinen ruokailutila, jossa on intiimimpi tunnelma. Tila sopiikin hyvin vaikka yhteisiin ruokailu- ja juhlahetkiin oman perheen ja läheisten kanssa.

Onnenrinteellä ruoka on laadukasta ja ruoan toimittajan laatukriteerit ovat korkeat. Laadukas ja maittava ruoka on saanut asiakkailta ja omaisilta hyvää palautetta. Arvostamme ruokatoimittajamme kotimaisuusastetta ja monipuolista valikoimaa. Kuuntelemme asiakkaitamme ja haluamme tarjota heille parasta.

 

 

Kuvassa suurempi olohuone                                           Kuvassa suurempi olohuone

Onnenrinteen olohuone houkuttelee yhteisiin ajanvietteisiin aamusta iltaan. Olohuoneessa laulut raikuu pianon säestyksellä. Karaokelaitteisto on myös suositussa käytössä asukkaiden ja hoitajien ilona. Olohuoneessa pelataan pelejä ja harrastetaan. Ihanan isot ikkunat tuovat auringonvalon sisään ja kaunis mäntymaisema joen rantoineen on mukavaa katseltavaa. Onnenrinteen uudella puolella oleva olohuone on kuin palanen omaa kotia. Olohuoneessa jutellaan ja rupatellaan yhdessä kotoisassa tunnelmassa.

 

 

Kuvassa kesähuone                                                           Kuvassa kesähuone ja akvaario

Onnenrinteen kesähuone on iloinen kokoontumispaikka kaikille. Onnenrinteen kesähuoneessa kasvatetaan kukkia ja hyötykasveja. Täällä luonto on aina kauneimmillaan.Täällä nautitaan kesäisestä tunnelmasta ympäri vuoden. 

 

  

Milja ja Marsipaani saavat hoitoa päivittäin niin pienten kuin isompienkin hoitajien toimesta.

Onnenrinteen marsu on saanut suuren ihailijajoukon niin pienistä kuin vähän isommistakin, lapset tykkäävätkin vieraillessaan hoitaa ja ruokkia marsua. Lasten ilo ja seura on myös asukkaille tärkeää. Asukkaat nauttivatkin lasten leikeistä ja esityksistä ja mielellään osallistuvat niihin.

 

 

Onnenrinteellä vietetään juhlia eri teemojen hengessä. Lasten esitykset ovat mieluista ohjelmaa.

Onnenrinteellä vietetään iloisia juhlia eri teemojen merkeissä. Juhliin valmistaudutaan yhdessä ja niihin toivotetaan tervetulleeksi myös lähimmäiset. Huomioimme myös vierailevat lapset ja heidän tarpeensa. Luomme asiakkaillemme ja omaisille ainutlaatuiset, virikkeelliset puitteet yhdessäoloon. Meillä viihtyvät myös vieraat. Omaiset voivat vierailla Onnenrinteellä oman aikataulunsa mukaisesti ja halutessaan vaikkapa yöpyä meillä.

 

  

Merkkipäivien juhlistaminen on tärkeä tapahtuma asukkaiden ja lähimmäisten kesken.

Onnenrinteellä merkkipäivät ovat iloisia tapahtumia päivänsankareille. Juhliin osallistutaan yhdessä ja lähimmäisten kanssa. Merkkipäivät ovatkin kaikille tärkeä tapahtuma, jossa juhlitaan yhdessä.

 

  

Onnenrinteellä on mahdollista harrastaa monenlaisia puuhia niin sisällä kuin ulkonakin.

Onnenrinteellä voi harrastaa monenlaista omien mieltymysten mukaan. Päivittäin Onnenrinteellä on virikkeellistä ohjelmaa, tekemistä ja liikkumista. Meillä on aktiiviset hoitajat, jotka hoitavat virikkeitä ja myös meillä käy ulkopuolisia virikevastaavia. Asiakkaamme nauttivat kovasti niin käsitöistä, pelailuista kuin myös viikonlopun elokuvahetkistä.

 

  

Retkillä on kiva käydä yhdessä!

Onnenrinteellä tehdään yhdessä retkiä ja osallistutaan erilaisiin tapahtumiin. Retkillä päästään näkemään ja kokemaan uusia asioita ja nautitaan elämästä. Elämä on retki, joka jatkuu määränpäästä seuraavaan.

 

 

Onnenrinnettä ympäröi kaunis luonto mäntymetsineen ja joenrantoineen.

Onnenrinteellä piha ja ympäristö on kaunis ja rauhallinen. Ympäröivä mäntymetsä ja kaunis joenranta ovat mieluista katseltavaa. Ulkona on mukava olla ja touhuta. Lähellä on myös kauppa sekä posti, jossa on mukava pistäytyä halutessaan.

 

Onnenrinteen upea henkilökunta koostuu moniosaajista.

Meidän upea ja ammattitaitoinen henkilökunta, jossa on sekä miehiä että naisia ovat koko ajan valmiina antamaan kaikkensa asiakkaiden hyvinvoinnin ja terveyden puolesta ympäri vuorokauden. Asiakkaitamme palvelee niin sairaanhoitajat, lähihoitajat, avustajat, muistihoitaja, fysioterapeutti, kampaaja, jalkahoitaja, kosmetologi kuin muutkin alan ammattilaiset. Kasvatamme osaajien määrää palveluksessamme koko ajan. Lääkäri kiertää viikottain kodeissamme ja lääkäripalveluita tilataan myös tarvittaessa. Laboratorionäytteet otetaan pääsääntöisesti myös kodissamme, jolloin asiakkaan ei tarvitse lähteä kotoaan pois. Asiakkaamme pyritään hoitamaan aina kodissamme. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme on aina palveluksessanne - niin hoivaan kuin päivittäisiin askareisiinkin liittyen. 

 

 

  

Onnenrinteellä nautitaan elämästä!

 

Onnenrinteellä on aina pilkettä silmäkulmassa.

Meillä on onni asua ja elää! Tervetuloa meille asumaan!