Asuminen

Onnenrinne
Päivärinne

Onnenrinteen Päivärinteen hoivakoti Muhoksella tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua hoivaa. Lisäksi meillä on paikkoja tuettuun palveluasumiseen ja lyhytaikaiseen asumiseen. Päivärinteelle voi muuttaa yhdessä puolison kanssa, vaikka vain toinen tarvitsee hoivaa.

Vapaita paikkoja: 1

Tietoa Päivärinne-kodista:

Neilikka ja Kanerva

Palvelemme Onnenrinne Päivärinteellä kahdessa kodissa, Neilikassa ja Kanervassa. Muhoksen sairaalan esteettömissä ja toimivissa tiloissa on turvallista ja helppoa hoitaa arkirutiinit ja viihtyä virikkeellisessä ympäristössä.

Maaseutuympäristössä kaupungin lähellä

Muhoksen Päivärinne on upealla paikalla Oulujoen rantamaisemissa. Piha-alue on rauhallinen ja luonto löytyy läheltä. Oulusta paikan päälle pääsee puolessa tunnissa ja julkinen liikennekin kulkee Päivärinteelle. Muhoksen keskustaajamaan on 12 kilometriä. Tarvittaessa meiltä löytyy yöpaikka asukkaan vieraalle.

Kesähuone

Onnenrinteen kesähuoneessa voi nauttia vehreydestä ympäri vuoden. Kukkien ja hyötykasvien kasvattamisen lisäksi kesähuone on virkistävä hyvän tuulen kokoontumispaikka kaikille asukkaille.

Olohuone on onnenhuone

Uudella puolella oleva olohuone on luonteva ja kodikas jatke asunnoille. Siellä harrastetaan, pelataan, lauletaan pianon säestyksellä ja karaokelaitteilla. Valoisassa olohuoneessa on mukava rupatella tai vain katsella ikkunasta jokilaakson honkien huojuntaa.

Ruokailutilat

Onnenrinne Päivärinteellä on kaksi ruokailutilaa. Suuremmassa tilassa voi ruokailla isommallakin porukalla. Uuden puolen ruokailutilan intiimimpi tunnelma sopii hyvin yhteisiin ruokailu- ja juhlahetkiin perheen ja läheisten kanssa.

Asunnot

Päivärinteen kaikki tilat ovat esteettömiä ja viihtyisiä. Kesällä oloa viilentää koneellinen ilmastointi. Asunnoista löytyy yhden ja kahden hengen huoneita vessoilla, joten meille voi muuttaa myös puolison kanssa, vaikka tämä ei tarvitsisikaan hoivaa.

Tyylikkään turvallista asumista

Asunnon saa valmiiksi sisustettuna tai sen voi sisustaa omien mieltymystensä mukaan. Asiakkaalla on mahdollisuus saada tarpeensa mukainen sänky: parisänky, seniorisänky tai moottoroitu hoivasänky.
Huoneissa on mukavasti säilytystilaa ja ne siivotaan viikoittain ja tietysti aina tarvittaessa. Vaatehuolto toimii myös tarpeen mukaan.
Lyhytaikaisessa hoivassa, intervallihoivassa, kuntoutuksessa tai omaishoitajan lomakäytössä huoneet ovat valmiiksi sisustettuja liina- ja vuodevaatteineen.

Aktiviteetit

Onnenrinteellä voi elää aktiivisesti ja omien mieltymystensä mukaan. Päivärinteellä on päivittäin virikkeellistä ohjelmaa, toimintaa ja tekemistä liikunnasta lauluhetkiin ja retkistä rupattelutuokioihin.
Asukkaiden merkkipäiväjuhlien lisäksi vaihtelevat teemajuhlat valmisteluineen tuovat touhua ja tunnelmaa Onnenrinteelle. Piha-alue ja ympäristö on kuin tehty ikäihmisten ulkoilua ja aktiviteetteja varten. Aktiivisen henkilökuntamme lisäksi viriketoimintaa saadaan myös ulkopuolelta. Täällä ei tylsää päivää ole!

Vierailut

Omaiset voivat vierailla Onnenrinteellä omien aikataulujensa mukaan. Meillä on mukavat tilat vaikkapa yhteisille juhlille tai ruokailuhetkille. Perheen pienimmätkin viihtyvät meillä hyvin ja ovat tervetulleita!
Kun vierailut on helppo järjestää, läheisten yhteys asukkaaseen pysyy luontevasti yllä. Tarvittaessa vieraat voivat yöpyä Päivärinteellä

Asukkaaksi Onnenrinteelle?

Varaa esittelykäynti alla olevalla lomakkella. Tervetuloa tutustumaan Onnenrinteen tiloihin, toimintaan ja ihmisiin!

Olen kiinnostunut

Onnenrinne Päivärinne, Muhos

Onnenrinteen Päivärinne, Sairaalantie 29, 91410 Jokirinne

Lilli Kirjava

Palvelujohtaja
050 433 9549
lilli.kirjava@onnenrinne.fi

Jenna Yläoutinen

Palveluesimies
0400 243 538
jenna.ylaoutinen@onnenrinne.fi

Onnenrinne Neilikka (4. krs)

Hoitohenkilökunta 24/7,
p. 050 331 9379

Anne Silenius

Vastaava sairaanhoitaja
050 588 3654
anne.silenius@onnenrinne.fi

Onnenrinne Kanerva (2. krs)

Hoitohenkilökunta 24/7,
p. 050 337 1402

Stiina Kvist

Vastaava sairaanhoitaja
0400 243 538
stiina.kvist@onnenrinne.fi