Onnenrinteen Hoivakoti - Tehostettua ja tuettua palveluasumista

    

Palvelut

Ympärivuorokautinen tehostettu palveluasuminen ja tuettu palveluasuminen Onnenkodissa

Tarjoamme laadukasta ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista sekä tuettua palveluasumista. Onnenrinteen hoivakodit sijaitsevat Muhoksen Päivärinteellä sekä Oulun keskustassa Onnenrinne Ainolassa. 

 

Onnenrinne tarjoaa palveluita Onnenrinteen Onnenkodeissa

 

- Tehostettuna ympärivuorokautisena palveluasumisena, jossa ammattitaitoinen henkilökunta on palveluksessanne ympäri vuorokauden. Onnenkoti on paikka, jossa asukkaat viihtyvät ja saavat virikkeellistä kuntoa ylläpitävää hoivaa ja ohjelmaa päivittäin. Tehostettuun palveluasumiseen pääsee niin itse maksavana kuin kuntien palveluseteleilläkin.

 

- Tuettuna palveluasumisena, jossa ammattitaitoinen henkilökunta on palveluksessanne yksilöllisten tarpeiden mukaan. Onnenkodissa asutaan ja eletään nauttien hyvässä hoidossa ja seurassa. Onnenkodin tuettuun palveluasumiseen pääsee ilman ikärajoitusta.

Onnenrinteen tehostettu ja tuettu palveluasuminen on ihana mahdollisuus päästä hyvän palvelun pariin, vaikka heti. Meille voi tulla niin lyhyeksi kuin pidemmäksi aikaa, yksin tai yhdessä puolison kanssa tai omaishoidettavan kanssa.

Meillä on tarjolla niin yhden kuin kahden hengen huoneita. Onnenrinne tarjoaa myös unelmien jatkon, jossa pariskunta voi jatkaa yhdessäoloa, vaikka vain toinen tarvitsisi ulkopuolista hoitoa. Palvelut ja puitteet ovat ainutlaatuiset ja voitte jatkaa aktiivista elämää hoivakodin turvasta nauttien. Onnenrinteen palvelut ovat monipuoliset ja vaihtelevaa toimintaa on jokaisen makuun. Oulujoki virtaa sekä Muhoksen että Oulun hoivakotien vieressä, ja Onnenrinteen piha-alueet luovat hienot puitteet asumiselle ja toiminnalle. 

Onnenkodin asumispalveluun kuuluvat yksilöllinen ja suunniteltu hoiva asiakkaan tarpeiden mukaan, monipuoliset ja ravitsevat ateriat, tukipalvelut (pyykki- ja siivous-, ja turvapalvelut) sekä ainutlaatuinen virike- ja harrastustoiminta. Meillä jokainen saa elää ja asua oman rytmin mukaan. Ruokaa on tarjolla 24h vuorokaudessa. 

Asiakkaaksi voi tulla kuntien palvelusetelillä, maksusitoomuksella tai itse maksaen. Autamme mielellämme asiakasta saamaan tarpeellisen avun.

 

Intervallihoito tai omaishoidon vapaat

Onnenrinteellä on omaishoitovapaan ajaksi tarjolla päivätoimintaa ja ympärivuorokautista hoivaa. Päivätoiminnassa olevalla asiakkaalla on mahdollisuus jäädä yöpymään Onnenrinteelle ympärivuorokautisen hoivan pariin edullisesti. 

Asiakkaaksi voi tulla kuntien maksusitoumuksella, palvelusetelillä tai itse maksaen. Autamme mielellämme asiakasta saamaan tarpeellisen avun.

 

Muistihoito

Onnenrinteeltä voit varata myös muistihoitajan palvelun.

 

Hyvinvointipalvelut

Onnenrinteen hoivakodeissa käy lääkäri viikottain. Lääkäreille on lisäksi päivystysnumerot, jolloin apua saa myös muina aikoina. Asiakkaiden laboratoriokokeiden ottamiset pyritään myös hoitamaan kodissamme. Onnenrinteellä on saatavilla erilaisia terapiapalveluita, mm. fysio- ja toimintaterapeutti. Lisäksi meillä on kampaamo-, parturi- ja kosmetologipalvelut.