05/11/2021

Päivätoimintaa ikäihmisille. Onnenkerho on nyt avattu!

Onnenkerho on täyden palvelun kerhotoimintaa ikäihmisille. Kerho on osa Onnenrinteen päivä- ja tuntitoimintaa ja siihen kuuluu virkistäytymistä, hoivaa ja yhdessäoloa.

Onnenkerhon ohjelmassa on mm. retkiä, ohjelmaa ja ulkoilua – hoiva ja ohjelma järjestetään asiakkaiden toiveiden mukaan. Meillä nautitaan yhdessäolosta, elämästä ja elämyksistä turvallisessa hoidossa.

Kenelle Onnenkerho on?

Onnenkerho on toimintaa ikäihmisille, jotka haluavat sisältöä, virkistystä ja hyväntuulista yhdessäoloa päiviinsä. Päivä- ja tuntitoimintamme auttaa myös omaishoitajia vapaiden järjestämisessä ja juoksevien asioiden hoitamisessa. Omaishoidettavat voivat tulla milloin vain mukaan iloiseen tuntitoimintaamme myös nopeassa tarpeessa. Tuo omaishoidettava meille virkistymään!

Ohjelma ja hoiva huomioi asiakkaan toiveet!

Onnenkerho on asiakkaita varten. Siksi kerhojen toiminta järjestetään heidän toiveidensa pohjalta. Yhteisen aamupalan jälkeen on mukavaa ohjelmaa: esimerkiksi musiikkia, ulkoilua, tietovisailua tai vaikkapa Napakymppi.

Ystävällinen ja osaava hoitohenkilökuntamme auttaa tarpeen mukaan ruokailuissa, lääkkeiden antamisessa, vessakäynneillä ja muissa askareissa. Myös erilaiset sairaanhoitopalvelut onnistuvat pyynnöstä päivän aikana, samoin hiusten leikkaaminen ja kynsihuolto. Kerhopäivän kruunaa yhdessä nautittu maittava lounas.

Missä ja milloin?

Päivätoimintaa järjestetään Onnenrinne Ainolan palvelukodin tiloissa Ainolan puiston kupeessa arkisin klo 8-16. Muut ajat ovat myös mahdollisia asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Miten mukaan Onnenkerhoon?

Ilmoittaudu mukaan Onnenkerhoon soittamalla Helille! Samalla voitte kertoa toiveenne ja tarpeenne.

Ilmoittautumiset: Onnenkerhoon: Palveluesimies Heli Piirala p. 050 5540 755 heli.piirala@onnenrinne.fi

 

Ilmoitustaulu

Ajankohtaista

06/06/2023

Ilmoita epäkohdasta

Haluamme Onnenrinteellä toimia eettisesti kestävällä tavalla ja noudattaa lakeja ja säädöksiä liiketoiminnassamme. Olemme ottaneet käyttöön ns. Whistleblowing -kanavan, jonka kautta henkilöstömme, asiakkaamme, asiakkaan omainen tai muu sidosryhmään kuuluva voi tehdä nimettömän ilmoituksen epäillystä väärinkäytöksestä tai epäeettisestä toiminnasta. Kaikki ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti. 

 

Ilmoituskanavaa hallinnoi ulkopuolinen yhteistyökumppanimme, Whistleblower Partners. Järjestelmä ei ole yhteydessä Onnenrinteen tietojärjestelmiin eikä palvelun kautta välitetä mitään tunnistetietoja. Käytettävä palvelu täyttää EU:n whistleblower-direktiivin ja ilmoittajasuojelulain mukaisen anonyymin ilmoituskanavan vaatimukset.

(Kun klikkaat tekstiä, siirryt ulkopuolisen kumppanin hallinnoimalle sivulle)

Tilaa omaisen opas

Omaisen oppaasta löydät selkeät neuvot siihen, milloin hoivakotipaikan järjestäminen on ajankohtaista ja miten omaisen hoivakotipaikka käytännössä järjestetään.