05/11/2021

Päivätoimintaa ikäihmisille. Onnenkerho on nyt avattu!

Onnenkerho on täyden palvelun kerhotoimintaa ikäihmisille. Kerho on osa Onnenrinteen päivä- ja tuntitoimintaa ja siihen kuuluu virkistäytymistä, hoivaa ja yhdessäoloa.

Onnenkerhon ohjelmassa on mm. retkiä, ohjelmaa ja ulkoilua – hoiva ja ohjelma järjestetään asiakkaiden toiveiden mukaan. Meillä nautitaan yhdessäolosta, elämästä ja elämyksistä turvallisessa hoidossa.

Kenelle Onnenkerho on?

Onnenkerho on toimintaa ikäihmisille, jotka haluavat sisältöä, virkistystä ja hyväntuulista yhdessäoloa päiviinsä. Päivä- ja tuntitoimintamme auttaa myös omaishoitajia vapaiden järjestämisessä ja juoksevien asioiden hoitamisessa. Omaishoidettavat voivat tulla milloin vain mukaan iloiseen tuntitoimintaamme myös nopeassa tarpeessa. Tuo omaishoidettava meille virkistymään!

Ohjelma ja hoiva huomioi asiakkaan toiveet!

Onnenkerho on asiakkaita varten. Siksi kerhojen toiminta järjestetään heidän toiveidensa pohjalta. Yhteisen aamupalan jälkeen on mukavaa ohjelmaa: esimerkiksi musiikkia, ulkoilua, tietovisailua tai vaikkapa Napakymppi.

Ystävällinen ja osaava hoitohenkilökuntamme auttaa tarpeen mukaan ruokailuissa, lääkkeiden antamisessa, vessakäynneillä ja muissa askareissa. Myös erilaiset sairaanhoitopalvelut onnistuvat pyynnöstä päivän aikana, samoin hiusten leikkaaminen ja kynsihuolto. Kerhopäivän kruunaa yhdessä nautittu maittava lounas.

Missä ja milloin?

Päivätoimintaa järjestetään Onnenrinne Ainolan palvelukodin tiloissa Ainolan puiston kupeessa arkisin klo 8-16. Muut ajat ovat myös mahdollisia asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Miten mukaan Onnenkerhoon?

Ilmoittaudu mukaan Onnenkerhoon soittamalla Helille! Samalla voitte kertoa toiveenne ja tarpeenne.

Ilmoittautumiset: Onnenkerhoon: Palveluesimies Heli Piirala p. 050 5540 755 heli.piirala@onnenrinne.fi

 

Ilmoitustaulu

Ajankohtaista

01/12/2021

Tiedote Onnenrinne Ainolan asiakkaille ja omaisille 1.12.2021

Hyvä asiakkaamme omainen,

Ainolan 5-kerroksessa on todettu covid-positiivisia asiakkaita ja kerros on asetettu tartuntatautilääkärin toimesta karanteeniin 1.12.2021 alkaen. Kyseisessä kerroksessa on vierailukielto 13.12.2021 saakka. Tiedotamme heti jos tilanteeseen tulee muutoksia.

Kaikki 5-kerroksen asiakkaat joukkotestataan tartuntatautilääkärin määräämin väliajoin. 6.12.2021 testataan kaikki 5-kerroksen työntekijät ja muut työntekijät, jotka ovat mahdollisesti altistuneet.

Tällä hetkellä vierailukielto ei koske Ainola-yksikön 4- ja 6-kerrosta. Pyydämme kuitenkin huomioimaan vallitsevan koronatilanteen ja välttämään vierailuja mikäli se on teille mahdollista.

Olemme olleet yhteydessä paikallisiin viranomaisiin ja Oulun kaupungin vanhustyön yksikköön ja teemme heidän kanssaan tiivistä yhteistyötä tilanteen selvittämiseksi.

Olkaa yhteydessä, jos jokin asia mietityttää!

Haluamme tilanteesta huolimatta toivottaa rauhallista Adventin aikaa. 

Lisätiedot palveluesimies Päivi Oja 050 472 6797 palvelujohtaja Lilli Kirjava 050 4339 549

Toimitusjohtaja Harri Puolitaival

Tilaa omaisen opas

Omaisen oppaasta löydät selkeät neuvot siihen, milloin hoivakotipaikan järjestäminen on ajankohtaista ja miten omaisen hoivakotipaikka käytännössä järjestetään.