13/04/2022

Uusi ja upea Lasaretinsaaren hoivakoti avataan kesäkuussa 2022

Avaamme ainutlaatuiseen Lasaretinsaareen ikäihmisten tehostetun palveluasumisen hoivakodin tulevana kesänä. Tilat on saneerattu kuluneen talven aikana vastamaan nykyaikaisen palvelukodin tarpeita ajatellen. Huoneet ovat tilavia ja jokaisesta huoneesta löytyy oma inva-WC. Huoneista avautuvat myös upeat maisemat Oulujoelle ja Oulun keskustaan. Pariskuntapaikkoja on myös runsaasti. Ota yhteyttä palvelujohtaja Lilli Kirjavaan puhelimella 050 433 9549 tai sähköpostilla lilli.kirjava@onnenrinne.fi

Etsimme myös työntekijöitä uuteen yksikköömme. Mikäli sinulla on lähihoitajan tai sairaanhoitajan pätevyys ja olet kiinnostunut työskentelemään mukavassa työperheessä, niin ota rohkeasti yhteyttä Lilli Kirjavaan.

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa, niin saat sieltä myös ajantasaista tietoa eri yksiköidemme toiminnasta.

Ilmoitustaulu

Ajankohtaista

06/06/2023

Ilmoita epäkohdasta

Haluamme Onnenrinteellä toimia eettisesti kestävällä tavalla ja noudattaa lakeja ja säädöksiä liiketoiminnassamme. Olemme ottaneet käyttöön ns. Whistleblowing -kanavan, jonka kautta henkilöstömme, asiakkaamme, asiakkaan omainen tai muu sidosryhmään kuuluva voi tehdä nimettömän ilmoituksen epäillystä väärinkäytöksestä tai epäeettisestä toiminnasta. Kaikki ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti. 

 

Ilmoituskanavaa hallinnoi ulkopuolinen yhteistyökumppanimme, Whistleblower Partners. Järjestelmä ei ole yhteydessä Onnenrinteen tietojärjestelmiin eikä palvelun kautta välitetä mitään tunnistetietoja. Käytettävä palvelu täyttää EU:n whistleblower-direktiivin ja ilmoittajasuojelulain mukaisen anonyymin ilmoituskanavan vaatimukset.

(Kun klikkaat tekstiä, siirryt ulkopuolisen kumppanin hallinnoimalle sivulle)

Tilaa omaisen opas

Omaisen oppaasta löydät selkeät neuvot siihen, milloin hoivakotipaikan järjestäminen on ajankohtaista ja miten omaisen hoivakotipaikka käytännössä järjestetään.