13/04/2022

Uusi ja upea Lasaretinsaaren hoivakoti avataan kesäkuussa 2022

Avaamme ainutlaatuiseen Lasaretinsaareen ikäihmisten tehostetun palveluasumisen hoivakodin tulevana kesänä. Tilat on saneerattu kuluneen talven aikana vastamaan nykyaikaisen palvelukodin tarpeita ajatellen. Huoneet ovat tilavia ja jokaisesta huoneesta löytyy oma inva-WC. Huoneista avautuvat myös upeat maisemat Oulujoelle ja Oulun keskustaan. Pariskuntapaikkoja on myös runsaasti. Ota yhteyttä palvelujohtaja Lilli Kirjavaan puhelimella 050 433 9549 tai sähköpostilla lilli.kirjava@onnenrinne.fi

Etsimme myös työntekijöitä uuteen yksikköömme. Mikäli sinulla on lähihoitajan tai sairaanhoitajan pätevyys ja olet kiinnostunut työskentelemään mukavassa työperheessä, niin ota rohkeasti yhteyttä Lilli Kirjavaan.

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa, niin saat sieltä myös ajantasaista tietoa eri yksiköidemme toiminnasta.

Ilmoitustaulu

Ajankohtaista

29/06/2022

Kesän kuulumisia Onnenrinteen hoivakodeista

Kesä alkaa olla komeimmillaan. Ja kuumimmillaan! Olemme touhunneet asiakkaidemme kanssa paljon ulkona. Ohjelmassa on ollut kesäjuhlia, pihapelejä ja rentoa oleskelua yhdessä.

Lasaretinsaaren uuden yksikön ensimmäinen toimintakuukausi on lähtenyt käyntiin suunnitellusti. Asiakkaita on iloksemme tullut siten, että lähes kaikki paikat ovat jo täynnä. Kysy rohkeasti paikkatilannetta! 

Lasaretinsaaren toisessa siivessä muutosremontit jatkuvat ja lisää paikkoja valmistuu syksyn kuluessa.

Ainolassa, Päivärinteellä ja Onnenkerhossa toiminta pyörii tuttuun tapaan. Onnenkerhon toimintaan mahtuu mukaan! Jos et vielä tiedä mikä Onnenkerho on, tervetuloa tutustumaan!

Kesäaikana vakituinen henkilökunta on lomalla porrastetusti. Löydät jokaisen yksikön hoitajien puhelinnumeron Ota yhteyttä- välilehdeltä.

Alla muutamia kuvia yksiköiden toiminnasta. Löydät lisää kuvia Onnenrinteen Facebook ja Instagram tileiltä. 

Jumppatuokio Lasaretinsaaren terassilla.

Ainolan väkeä lähdössä ulkoilemaan Ainolan puistoon.

Onnenkerhon toimintaan voit osallistua myös kesällä! Olisiko päivä-ja tuntitoiminta teille sopiva toimintamuoto?

Kesänuoret ulkoilemassa mummojen kanssa.

Tilaa omaisen opas

Omaisen oppaasta löydät selkeät neuvot siihen, milloin hoivakotipaikan järjestäminen on ajankohtaista ja miten omaisen hoivakotipaikka käytännössä järjestetään.