Työntekijöiden

Onnenkertomuksia

Onnen-kertomuksia

Onnelliset työntekijät, onnelliset asukkaat.

”Minä olin valmistumiseni jälkeen pitkään kotona lasten kanssa. Lasten tullessa siihen ikään, että oli aika laittaa heidät päiväkotiin mietin töihin lähtöä. Kuulin kaveriltani Onnenrinteestä. Soitin Lillille ja heti tuli olo, että olen tervetullut töihin. Sain Onnenrinteellä hyvän vastaanoton ja perehdytyksen työhön. Onnenrinteellä on kannustava ja uusia ideoita vastaanottava työilmapiiri. Esimiehet ovat helposti lähestyttäviä ja antavat sopivasti vastuuta. Töissä on mukava työporukka eikä töihin ole ollut koskaan hankala lähteä. Työkavereista on tullut läheisiä ja työilmapiiri on lämmin ja toinen toisiamme tukeva. Olen iloinen siitä, että olen päässyt osaksi Onnenrinteen työperhettä.”

Marika

lähihoitaja

“Niin tykännyt tehdä työtä Onnenrinteellä, oma pitkä työura takana ja nyt niin uusi, ihana mahdollisuus tehdä vanhustyötä työyhteisössä, missä kohdataan vanhukset ja sitoutuneina heitä hoidetaan.”

Aino

lähihoitaja

“Ihana onnellinen tyoyhteisö, jossa jokaisella tilaa hengittää;olit sitten alan “konkari” tai uusi osaaja. Esimiesten tuki; osaamisen/kokemuksen arvostus, työntekijän erilaiset toiveet ja elämäntilanteet kunnioittava huomioiminen ollut Onnenrinteellä aina ensiluokkaista.”

Liisa

lähihoitaja

”Onnenrinteelle tulee aina hymy suin töihin, työntekijät ovat ihania ihmisiä jotka kohtaavat asiakkaat aina sydämmellä ja antavat heille aikaa parhaansa mukaan. Hoitajat ovat kaikki iloista sakkia joten ei päivääkään ole ilman naurua.”

Tiia

lähihoitaja

“Koen työni Onnenrinteellä tärkeäksi ja arvokkaaksi, koska asiakkaista välitetään aidosti. Minulle tärkeää on myös, että saan kehittää ammattitaitoani niissä asioissa jotka koen itselleni tärkeiksi, siihen kannustetaan ja sitä tuetaan. Kun kohtaan työssäni haasteita, saan aina apua ja tukea, tiimissä on voimaa! Koen että osaamistani ja työpanostani,
mutta myös Minua ihmisenä arvostetaan, ja Onnenrinteen työyhteisöstä onkin tullut tärkeä osa elämääni. En osaa kuvitella tekeväni työtäni muualla.”

Jatta

lähihoitaja

“Työkavereista vielä, että me ollaan tosi tiivis työyhteisö joka puhaltaa yhteen hiileen, työkaverit on yhtä kaheleita ku itsekin ja huumoria riittää. Niille pystyy avautumaan henkilökohtaisistankin asioista. ❤️”

Milla

lähihoitaja

Työntekijäksi Onnenrinteelle?

Jätä hakemuksesi alla olevasta lomakkeesta

Jonoon tai esittelykäynti