Töihin meille

Tule onnentekijäksi!

Meillä on jatkuva työntekijä­haku - voit jättää cv:si meille osoitteeseen toimisto@onnenrinne.fi

Haluatko liittyä mukaan tekemään Suomen parasta hoivakotia?

Onnenrinteen hoivakodit Lasaretinsaari ja Ainola Oulussa sekä Muhoksen Päivärinteellä tarjoavat tehostettua ja tuettua palveluasumista. 

Työntekijöidemme kokemuksia

”Se tunne, kun haluan suojella ja antaa “omille” asukkailleni parasta mahdollista hoivaa. Se miten he ovat ajatuksissani myös vapaillani. Siitä tiedän, että työni on minulle äärettömän tärkeää ja lähellä sydäntä. Vaikka on raskaita päiviä se myös antaa niin paljon takaisin. ”

Jutta

sairaanhoitaja

“Useamman työpaikan nähneenä Onnenrinteen Neilikassa olen todella viihtynyt. Työperheemme on vaativa mutta samalla myös antaa valtavasti. Työperheemme jokainen jäsen tekee työtään omalla tavallaan mutta tavoitteemme on yhteinen. Hyvällä Me-hengellä sekä käytävillä raikuvalla huumorilla selvitään vähän tiukemmistakin tilanteista.”

Terhi

vastaava lähihoitaja

”Tunnen työntekijänä olevani arvostettu, ja opiskelijanakin minua pidetään tasa-arvoisena muiden kanssa. Työyhteisön ilmapiiri, yhteishenki ja huumori auttavat jaksamaan. Esimiesten puoleen voi aina kääntyä kaikissa asioissa, tunnen työpaikalla tulevani kuulluksi. Ihanien asukkaidemme hyvinvointi on meille kaikille yhteinen tavoite, ja heidän vilpitön palautteensa arjen pienissä hetkissä on arvokas kiitos tehdystä työstä.”

Paula

lähihoitaja, sijainen

”Viihtynyt jo 4vuotta ja viihdyn edelleen. Työnantajat helposti lähestyttäviä ja reiluja. Työporukka aivan mahtava. Erottuu muista hoivayksiköistä todella positiivisella tavalla. Suosittelen.”

Annika

lähihoitaja

”Ensimmäinen hoivakoti, jossa näkisin vanhempani tulevaisuudessa asuvan. ❤”

Lilli K

erikoissairaanhoitaja

”Meillä on ihana työporukka, joka tukee, auttaa, itkee, nauraa, neuvoo, opastaa… En vois toivoo parempia työkamuja. Meillä on siis avoin työilmapiiri, jossa jaamme paljon myös omaa elämäämme. Työporukka on sydämellistä ja vilpittömän sitoutuneita, asiakkaiden kanssa hellyttävimmät ja humoristisimmat hetket ❤️ tässäpä mielipide päivärinteen timanttisesta tiimistä.”

Heli

lähihoitaja

”Minä olin valmistumiseni jälkeen pitkään kotona lasten kanssa. Lasten tullessa siihen ikään, että oli aika laittaa heidät päiväkotiin mietin töihin lähtöä. Kuulin kaveriltani Onnenrinteestä. Soitin Lillille ja heti tuli olo, että olen tervetullut töihin. Sain Onnenrinteellä hyvän vastaanoton ja perehdytyksen työhön. Onnenrinteellä on kannustava ja uusia ideoita vastaanottava työilmapiiri. Esimiehet ovat helposti lähestyttäviä ja antavat sopivasti vastuuta. Töissä on mukava työporukka eikä töihin ole ollut koskaan hankala lähteä. Työkavereista on tullut läheisiä ja työilmapiiri on lämmin ja toinen toisiamme tukeva. Olen iloinen siitä, että olen päässyt osaksi Onnenrinteen työperhettä.”

Marika

lähihoitaja

“Niin tykännyt tehdä työtä Onnenrinteellä, oma pitkä työura takana ja nyt niin uusi, ihana mahdollisuus tehdä vanhustyötä työyhteisössä, missä kohdataan vanhukset ja sitoutuneina heitä hoidetaan.”

Aino

lähihoitaja

“Ihana onnellinen tyoyhteisö, jossa jokaisella tilaa hengittää;olit sitten alan “konkari” tai uusi osaaja. Esimiesten tuki; osaamisen/kokemuksen arvostus, työntekijän erilaiset toiveet ja elämäntilanteet kunnioittava huomioiminen ollut Onnenrinteellä aina ensiluokkaista.”

Liisa

lähihoitaja

”Onnenrinteelle tulee aina hymy suin töihin, työntekijät ovat ihania ihmisiä jotka kohtaavat asiakkaat aina sydämmellä ja antavat heille aikaa parhaansa mukaan. Hoitajat ovat kaikki iloista sakkia joten ei päivääkään ole ilman naurua.”

Tiia

lähihoitaja

“Koen työni Onnenrinteellä tärkeäksi ja arvokkaaksi, koska asiakkaista välitetään aidosti. Minulle tärkeää on myös, että saan kehittää ammattitaitoani niissä asioissa jotka koen itselleni tärkeiksi, siihen kannustetaan ja sitä tuetaan. Kun kohtaan työssäni haasteita, saan aina apua ja tukea, tiimissä on voimaa! Koen että osaamistani ja työpanostani,
mutta myös Minua ihmisenä arvostetaan, ja Onnenrinteen työyhteisöstä onkin tullut tärkeä osa elämääni. En osaa kuvitella tekeväni työtäni muualla.”

Jatta

lähihoitaja

“Työkavereista vielä, että me ollaan tosi tiivis työyhteisö joka puhaltaa yhteen hiileen, työkaverit on yhtä kaheleita ku itsekin ja huumoria riittää. Niille pystyy avautumaan henkilökohtaisistankin asioista. ❤️”

Milla

lähihoitaja

“Tosiaankin voin suositella Onnenrinnettä/ Päivärinnettä työpaikkana. On kokemisen arvoinen juttu.”

Työntekijä

“Itse tulin aikoinaan töihin tänne oppisopimus opiskelijana ja siitä sitten jäin tietenkin tänne ihan vakinaiseen virkaan, kun koulusta valmistuin. Meillä on myös hyvä esimies joka kuuntelee meitä työntekijöitä, tukee ja kannustaa.”

Työntekijä

“Työantajana tää on tosi reilu ja arvostan sitä suuresti. Työyhteisö on mukavaa ja töihin on mukava tulla joka päivä. Asiakkaista tykkään tosi paljon ja se varmasti näkyy myös.”

Työntekijä

”Tykkään Onnenrinteestä ihan älyttömän paljon työpaikkana. Ollaan nuori firma niin saa suunnitella kaikkea ja saa ääntä kuuluviin jos vain haluaa saa myös sisustaa, joka on itseäni lähellä ❤️”

Työntekijä

”Onnenrinteellä tehdään arvokasta vanhustyötä tiiviissä ja lämpimässä työyhteisössä. Voit olla täysin oma persoona luotettavassa työperheessä. Työnteko on laadukasta, asiakas edellä meininkiä. Ammattitaitoa tuetaan moninaisilla mielnkiintoisilla koulutuksilla. Työnteko on niin mukavaa ettei aina tunnu edes työltä.”

Emppu

lähihoitaja

Niin tykännyt tehdä työtä Onnenrinteellä, oma pitkä työura takana ja nyt niin uusi, ihana mahdollisuus tehdä vanhustyötä työyhteisössä, missä kohdataan vanhukset ja sitoutuneina heitä hoidetaan

Aino

lähihoitaja

”Onnenrinne työpaikkana on kuin toinen koti. Jokainen saa olla työperheessä omanlaisensa timantti ja jokaisen työpanosta arvostetaan. Esimiehelle voi puhua asiasta, kuin asiasta ja kehitysehdotukset otetaan mielellään vastaan. Huumori sekä nauru kuuluvat työpäiviin ja asiakkaita hoidetaan, kuin omaa mummoa tai pappaa. Uutta työpaikkaa etsiessäni sydän vain tiesi, unelmien jatkopaikka on Onnenrinne”

Emilia

Sosionomi

”Olen uusi alalla ja vasta vähän aikaa ollut. Olen kuitenkin saanut hyvän kuvan ja mielenkin töistä. Suosittelen mielelläni muillekin.

Marjut

hoiva-apulaiseksi kohta opiskeleva työntekijä

“Onnenrinteellä on kiva olla töissä koska esim.työajoista on helppo sopia jos on menoja ja yleensä toiveet vapaista toteutuu. Ja mulle tuli silloin kesällä todella hyvä mieli kun soitit töihin perään kun oli tiukka tilanne. Kiitos siitä❤️työkaverit ainakin minun kohdalla suurimmaksi osaksi on ollu ihania ja kaikki tekevät työnsä ja hommat sujuu. Ja tärkein, asukkaat❤️ ”

Suvi

lähihoitaja, opiskelija

Previous
Next

Arvomme työnantajana

Meidän arvomme ovat onnellisuus, vastuullisuus ja kotimaisuus. Ne näkyvät kaikessa toiminnassamme asukkaiden, työntekijöiden ja sidosryhmien hyvänä kohteluna.

Onnellisuus

Onnenrinteen toiminnassa lähtökohtana on Onnellisuus. Kaikkea mitä teemme, täytyy peilata asiakkaan onnellisuuteen, itsemääräämisoikeuteen ja henkilökohtaistentarpeiden ymmärtämiseen.

Vastuullisuus​

Vastuullisuus tarkoittaa sitä, että toimimme lakien ja säädösten mukaan ja eettisesti oikein. Tämä näkyy muun muassa siinä, että täytämme hoitajamitoituksen vaatimukset.

Kotimaisuus

Kotimaisuus on luotettavuutta ja yhteisen asian tukemista. Työllistämme Suomessa, olemme kotimaisessa omistuksessa, maksamme veromme ympäröivälle yhteiskunnalle ja tarjoamme hoivakodeissamme kotimaista ruokaa.

Olet hakemamme henkilö, jos:

Olet motivoitunut ja pätevä hoiva-alan osaaja, joka tekee töitä suurella sydämellä ja palveluasenteella. Olet myös tiimipelaaja ja hyvä asiakaspalvelija.

Avoimet työpaikat

Haemme hoiva-alan osaajia Ouluun ja Muhokselle

Olisitko sinä työperheemme ja asiakkaittemme Kodin palveluesimies, tiimin vastaava sairaanhoitaja, lähihoitaja tai hoiva-avustaja. Tai oletko alan vaihtaja ja kiinnostunut työskentelemään hoiva-alalla esimerkiksi oppisopimuksella?

Odotamme kaikilta hakijoilta alan osaamisen tai oppimisinnokkuuden lisäksi loistavaa asiakaspalveluhenkisyyttä ja palvelualttiutta. Meillä asiakkaittemme onnellisuus ja hyvinvointi on toimintamme prioriteetti numero yksi; asiakkaamme ovat meidän kaikkien arvostamia mummuja ja pappoja.

Arvostamme halua kuulua ja osallistua aidosti työperheeseemme, jossa kaikilla on sama tavoite, onnellisuus! Meillä työperhe on totta, ei vaan klisee.

Haemme nyt työntekijöitä sekä nykyisiin koteihimme että kesäkuussa 2022 avattavaan uuteen Kotiin!

Kerro mistä sinä työssäsi unelmoit ja tutustu meihin, niin katsotaan voimmeko puhaltaa ilmaa unelmiesi alle ja auttaa sinua niiden saa- vuttamisessa.

Tiedustelut ja hakemukset:

PÄIVÄRINNE /MUHOS

jenna.ylaoutinen@onnenrinne.fi

p.0400 243 538


OULU/AINOLA

paivi.oja@onnenrinne.fi

p.050 472 6797


OULU / LASARETINSAARI

heli.piirala@onnenrinne.fi

p. 050 554 0755


”Isän 85-vuotissyntymäpäivät sujuivat mukavasti Onnenrinteellä. Lounaalla kilisteltiin kuoharia, kuunneltiin isän lempimusiikkia ja tanssittiinkin. Iltapäivän oman huviretken jälkeen hoitajat toivottelivat isän iloisesti ja lämpimästi syntymäpäiväkakkukahville koko 6. kerroksen väen ja henkilökunnan kanssa. Vaikka kaikkea tapahtunutta ei hetken kuluttua muistakaan, niin oikea tunnelma ja ilon hetket ovat tärkeitä ja auttavat mielen hyvinvoinnissa. Iso kiitos kaikkille Onnenrinteen hoitajille tärkeästä työstänne ja ennen kaikkea huumorintäyteisestä ja huolehtivasta asenteestanne!

Työntekijäksi Onnenrinteelle?

Jätä hakemuksesi alla olevasta lomakkeesta

Työhakemus