29/06/2022

Kesän kuulumisia Onnenrinteen hoivakodeista

Kesä alkaa olla komeimmillaan. Ja kuumimmillaan! Olemme touhunneet asiakkaidemme kanssa paljon ulkona. Ohjelmassa on ollut kesäjuhlia, pihapelejä ja rentoa oleskelua yhdessä.

Lasaretinsaaren uuden yksikön ensimmäinen toimintakuukausi on lähtenyt käyntiin suunnitellusti. Asiakkaita on iloksemme tullut siten, että lähes kaikki paikat ovat jo täynnä. Kysy rohkeasti paikkatilannetta! 

Lasaretinsaaren toisessa siivessä muutosremontit jatkuvat ja lisää paikkoja valmistuu syksyn kuluessa.

Ainolassa, Päivärinteellä ja Onnenkerhossa toiminta pyörii tuttuun tapaan. Onnenkerhon toimintaan mahtuu mukaan! Jos et vielä tiedä mikä Onnenkerho on, tervetuloa tutustumaan!

Kesäaikana vakituinen henkilökunta on lomalla porrastetusti. Löydät jokaisen yksikön hoitajien puhelinnumeron Ota yhteyttä- välilehdeltä.

Alla muutamia kuvia yksiköiden toiminnasta. Löydät lisää kuvia Onnenrinteen Facebook ja Instagram tileiltä. 

Jumppatuokio Lasaretinsaaren terassilla.

Ainolan väkeä lähdössä ulkoilemaan Ainolan puistoon.

Onnenkerhon toimintaan voit osallistua myös kesällä! Olisiko päivä-ja tuntitoiminta teille sopiva toimintamuoto?

Kesänuoret ulkoilemassa mummojen kanssa.

Ilmoitustaulu

Ajankohtaista

06/06/2023

Ilmoita epäkohdasta

Haluamme Onnenrinteellä toimia eettisesti kestävällä tavalla ja noudattaa lakeja ja säädöksiä liiketoiminnassamme. Olemme ottaneet käyttöön ns. Whistleblowing -kanavan, jonka kautta henkilöstömme, asiakkaamme, asiakkaan omainen tai muu sidosryhmään kuuluva voi tehdä nimettömän ilmoituksen epäillystä väärinkäytöksestä tai epäeettisestä toiminnasta. Kaikki ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti. 

 

Ilmoituskanavaa hallinnoi ulkopuolinen yhteistyökumppanimme, Whistleblower Partners. Järjestelmä ei ole yhteydessä Onnenrinteen tietojärjestelmiin eikä palvelun kautta välitetä mitään tunnistetietoja. Käytettävä palvelu täyttää EU:n whistleblower-direktiivin ja ilmoittajasuojelulain mukaisen anonyymin ilmoituskanavan vaatimukset.

(Kun klikkaat tekstiä, siirryt ulkopuolisen kumppanin hallinnoimalle sivulle)

Tilaa omaisen opas

Omaisen oppaasta löydät selkeät neuvot siihen, milloin hoivakotipaikan järjestäminen on ajankohtaista ja miten omaisen hoivakotipaikka käytännössä järjestetään.