Miksi Onnenrinne?

Suomalainen vaihtoehto - verot palautuvat Suomeen

Avainlippu-tunnus kertoo, että Onnenrinteen johto ja pääpaikka sijaistevat Suomessa ja yritys on omistukseltaan kotimainen - eikä esimerkiksi ulkomaisten yritysten ja pääomasijoittajien hallinnassa. Suomalaisten palvelujen ostaminen vaikuttaa työllistymiseen ja verojen palautukseen suomalaiseen yhteiskuntaan.

Avainlippu antaa kuluttajalle mahdollisuuden valita aidosti suomalainen vaihtoehto ja edistää sitä kautta yhteistä hyvinvointiamme.

 

Kokonaisvaltainen palvelu - voimme palvella asiakasta monimuotoisesti

Onnenrinteen palveluihin kuuluvat sekä tehostettu ympärivuorokautinen palveluasuminen että tuettu palveluasuminen Onnenkodissa ja kotiin tuotetut kotihoivapalvelut. Meidän kotihoiva-asiakkaana asiakkaalla on mahdollisuus olla kotona hoiva-avun parissa tai tulla Onnenrinteelle Onnenkotiin. Laadukas palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan yksilöllisesti.

 

Palvelujen nopea saanti - meille pääsee asiakkaaksi nopeasti

Onnenrinteen yksi kulmakivistä on asiakkaan tarpeisiin vastaaminen nopeasti. Meille pääsee ympärivuorokautiseen tehostettuun ja tuettuun palveluasumiseen muuttamaan vaikka pian, avustamme kaikessa niin palvelusetelien saannissa kuin muidenkin asioiden järjestämisessä. Toimimme yhteistyössä useiden eri kuntien kanssa, mutta meille pääsee myös itsemaksavana.

Kotihoiva-asiakkaaksi pääsee myös pian. Ihana henkilökuntamme on valmiina palvelemaan ja kotihoiva voidaan aloittaa vaikka heti.